iQ+ Moeders Unplugged Weekend

Over het event

Vanaf 24-05-24
Tot 26-05-24

Helaas is dit evenement uitverkocht.
Voor meer informatie over dit weekend, neem contact met ons op. 

———————————————————————-

Lieve (hoogbegaafde) moeder,

Heb je behoefte aan een moment voor jezelf? Een weekend omringd door gelijkgestemde zielen, midden in de prachtige natuur van De Hoorneboeg in Hilversum? Dan is onze exclusieve iQ+Moeders Unplugged Weekend van 24 t/m 26 mei echt iets voor jou!

Laat je inspireren, ontspan en maak verbinding met andere krachtige vrouwen zoals jij. Samen creëren we een ruimte voor groei en rust, weg van de drukte van alledag.

Inclusief henna workshop, familieopstelling en biologische en vegetarische catering. 

Boek hier gelijk jouw plek en maak je klaar voor een weekend vol betekenisvolle ontmoetingen en persoonlijke groei. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Gun jezelf deze magische ervaring en geef jezelf de kans om even helemaal op te laden. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Meer weten over de locatie? Bekijk het hier.

Activiteiten

Henna

Henna

Met Henna vieren we het leven en het vrouw zijn. Het is niet alleen de verbinding tussen ons vrouwen maar Henna laat je ook stil staan bij de verbinding met jezelf.

workshops

Workshops

Neem deel aan verschillende inspirerende workshops en ontdek nieuwe dingen over jezelf. Van een familieopstelling tot inspirerende sprekers.

Overnachting

Overnachting

Overnacht in de heerlijke bedden van de Hoorneboeg. Je kunt kiezen uit een gedeelde kamer met een van de andere moeders of een privé kamer.

eten

Heerlijk eten

Geniet van heerlijke inbegrepen maaltijden. Koffie, thee, koekjes en fruit staan altijd klaar. Ook uitgebreide maaltijden uit de Tuinmanspan.

Hoe ziet een dag bij het
iQ+ Moeders Unplugged Weekend er uit?

We hebben een weekend vol inspiratie, verbinding en plezier voor je in petto. We beginnen met ons programma op vrijdag 24 mei om 16.00u en op zondag 26 mei om 16.00u zeggen we elkaar gedag.

Hieronder vind je een voorbeeld van hoe de zaterdag eruit ziet:

9.00 uur – Ontbijt
Ben je een vroege vogel of start je liever wat rustiger op? Je begint de dag in ieder geval met een uitgebreid ontbijt. 

10.00 uur – Gezamenlijke sessie
Laat je inspireren tijdens een gezamenlijke sessie, waar we ideeën delen, kennis uitwisselen en samen groeien.

12.00 uur – Lunch
Laad jezelf op met een voedzame en heerlijke lunch dat bestaat uit soep, salade, luxe
boterhammen, brood met smeersels en sap. 

13.00 uur – Tijd voor jezelf
Neem even de tijd om te ontspannen, reflecteren of te genieten van een rustige wandeling in de prachtige omgeving.

14.15 uur – Gezamenlijke sessie
We gaan verder met een inspirerende sessie, waar we dieper ingaan op wie je bent en waaruit je meer voor jezelf kunt halen.

17.15 uur – Tijd voor jezelf
Nog een kans om je eigen pad te volgen – of het nu gaat om het verkennen van de omgeving, het verder lezen in je boek of het ontmoeten met andere deelnemers.

18.00 uur – Diner
Je schuift samen aan tafel voor een heerlijk diner met hoofd- en nagerecht. 

19.30 uur – Avondsessie
Sluit de dag af met een boeiende avondsessie, waar er ruimte is voor reflectie, ontmoeting en het delen van ervaringen.

Dit wordt een weekend vol inspiratie, ontmoetingen en onvergetelijke momenten. We kijken ernaar uit om samen met jou op te laden en nieuwe herinneringen te maken!

De locatie

Plattegrond Hoorneboeg

De Hoorneboeg

Op De Hoorneboeg – midden in het bos aan de rand van de Hilversumse Hei – voelt de gewone wereld mijlenver weg…

Samen met jou maken we de wereld graag weer een stukje mooier door mensen te verbinden met zichzelf, met anderen en met de natuur.

Onze hosts

Sima Daoud

Host

Sima Daoud

Sima Daoud, moeder van 3 kinderen is grondlegger en directeur van stichting iQ+. Vanuit haar eigen ervaring en zoektocht naar hulp voor haar kinderen heeft ze besloten met deze kennis ook anderen te helpen. Als trajectbegeleider ondersteunt en begeleidt zij ouders in hun zoektocht naar passend onderwijs en hulpverlening. Hiernaast gebruikt zij haar stem en expertise om aandacht te vragen voor meer kansengelijkheid binnen onderwijs en zorg voor alle kinderen ongeacht achtergrond, sekse of cultuur.

Mirjam Najjar

Host

Mirjam Najjar

Mirjam Najjar is eigenaar van Meyis praktijk begaafdheid. In de praktijk begeleidt ze hoogbegaafde kinderen en - tieners, hun ouders en scholen. Mirjam geeft les aan hoogbegaafde kinderen in voltijdshoogbegaafden onderwijs en organiseert regelmatig peeractiviteiten. Als vrijwilliger draagt ze ook een steentje bij in het bestuur van de LBBO bij de afdeling begaafdheid. Als ervaringsdeskundige (zelf hoogbegaafd en moeder van hoogbegaafde kinderen) doet ze haar werk met veel passie.

Onze sprekers

Loubna Tahayekt

Creatieve workshop

Loubna Tahayekt

Ontdek de wereld van onderwijs en ontwikkeling door de bevlogenheid van Loubna Tahayekt. Als Trainer, Docentcoach en beleidsadviseur, met meer dan 24 jaar ervaring, heeft ze een passie voor creativiteit en kansengelijkheid. Met een achtergrond in zowel Marokko als Nederland brengt ze een uniek perspectief naar haar werk bij Damstede Lyceum en de Tobiasschool in Amsterdam. Loubna staat klaar om haar bevlogenheid en expertise te delen en bij te dragen aan groei met een open geest en oog voor vernieuwing.

Lijnie Reijers

Hoe sta jij in jouw rollen

Lijnie Reijers

Stap binnen in de wereld van Lijnie Reijers, waar enthousiasme, ambitie en veelzijdigheid samenkomen in een 100% vrouwelijk perspectief. Als orthopedagoog generalist, zorg-ondernemer en Aikidoka balanceert ze moeiteloos tussen verschillende rollen. Maar wat betekenen deze rollen eigenlijk? Ontdek hoe Lijnie haar leven vormgeeft en hoe jij jouw eigen rol in de maatschappij kunt verkennen tijdens ons event. Kom mee op reis en laat je inspireren door Lijnie's verhaal en jouw eigen unieke pad.
Henna

Fatima Oulad Thami

Henna workshop

Fatima Oulad Thami

Maak kennis met Henna door de passie van Fatima Oulad Thami. Haar liefde voor dit eeuwenoude ambacht begon al op jonge leeftijd tijdens vakanties in Marokko, en groeide uit tot een levenslange passie. Met specialisatie in Marokkaanse Henna Rituelen viert Fatima niet alleen het leven, maar ook de kracht van vrouwelijkheid en zelfverbinding. Laat je meevoeren in een intieme en betekenisvolle ervaring, waarbij Henna niet alleen versiering is, maar ook een bron van empowerment en spirituele verbinding.

Fanny Cattenstart

Familieopstellingen

Fanny Cattenstart

Stap binnen in de betoverende wereld van opstellingen, waar Fanny je begeleidt om energetische informatie uit jouw systeem helder te krijgen en beweging te brengen. Als alleenstaande moeder en ervaren coach deelt Fanny haar persoonlijke reis en inzichten, en nodigt ze je uit om samen op ontdekkingsreis te gaan naar innerlijke rust en groei. Laat je leiden door Fanny's warmte en toewijding terwijl je jouw eigen pad verkent.

Fatima El Hasnaoui – Aitouny

Workshop kerntalenten

Fatima El Hasnaoui – Aitouny

Fatima is moeder van drie dochters Kerntalentenanlist, loopbaan en re-integratiecoach voor hoogbegaafde volwassenen. Sinds februari-2016 is Fatima in Limburg actief als kerntalentenanalist – Coach en trainer voor hoogsensitieve en hoogbegaafde volwassen. Ze werkt vanuit haar praktijk Echt Talent. In Limburg vertegenwoordigt ze Hoogbegaafd in bedrijf. Voor iQ+ is ze coördinator Limburg. Ze is enorm blij en trots dat ze een steentje mag bijdragen in de ontwikkeling van een ander om dichtbij zichzelf te komen en om zijn of haar levensmissie (weer) zelf te kunnen oppakken.